Μέλιος Φιλίππου

Διευθυντής 

Μιχάλης Φιλίππου

Υπεύθυνος παραγωγής (Μελισσοκόμος)

Βαλεντίνος Φιλίππου

Υποδιευθυντής

Νίκος Φιλίππου

Υπεύθυνος παραγωγής (Μελισσοκόμος)

Όρος Μαχαιρά

Μια εταιρεία, μια οικογένεια

 

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει καινούργιες και σύγχρονες μονάδες μελισσιών οι οποίες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας τόσο των μελισσών όσο και των προϊόντων που παράγονται από αυτές.

Τα «Μελισσοκομεία Όρος Μαχαιρά» έχουν ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια επεξεργασίας και συσκευασίας μελιού, βασιλικού πολτού και γύρης, ώστε να φτάνουν σε εσάς διατηρώντας όλες τις θρεπτικές τους αξίες αναλλοίωτες.

Όραμα

 

Έχοντας την ευθύνη όλης της διαδικασίας παραγωγής του μελιού από την κυψέλη στο τραπέζι σας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την υψηλή ποιότητα και γνησιότητά του.

Ιστορία

 

Ο Μιχάλης Φιλίππου και ο Κώστας Χειμώνας απο το 1983 ασχολούνται επαγγελματικά με την παραγωγή και διάθεση γνήσιων μελισσοκομικών προϊόντων σε ολόκληρη την Κύπρο. Με τη σκληρή τους δουλειά και την αγάπη τους για τις μέλισσες κατάφεραν να δημιουργήσουν την εταιρεία «Μ.Φ.( Όρος Μαχαιρά)ΛΤΔ» που είναι σήμερα μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες μελιού στην Κύπρο.

 

Οι οικογένειες Φιλίππου και Χειμώνα με μοναδική σκέψη τον άνθρωπο και την υγεία του προσπάθησαν τα τελευταία 30 χρόνια να προσφέρουν ό, τι καλύτερο στους καταναλωτές, δίνοντας προτεραιότητα στη ποιότητα των προϊόντων, στη δημιουργία καλών σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας και στην προστασία του κυπριακού μελιού. Η εταιρεία μας αριθμεί σήμερα 2000 μελίσσια τα οποία μεταφέρονται κατά τη θερινή περίοδο σε όλη την ελεύθερη Κύπρο καλύπτοντας έτσι όλα τα είδη ανθοφορίας του νησιού μας (π.χ. θυμάρι, πορτοκαλιά, αγριολούλουδο κλπ). Επίσης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή γνήσιου κυπριακού βασιλικού πολτού και γύρης.

Η οικογένεια μας ασχολείται επαγγελματικά με τη μελισσοκομία από το 1983. Όλα αυτά τα χρόνια, με σκληρή δουλειά και αγάπη για τις μέλισσες καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ποιοι Είμαστε

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.